Go Back   ScootDawg Forums > Performance :: Maintenance :: Technical > 50cc - 124cc
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-26-2017, 07:44 PM   #1
clueless   clueless is offline
 
clueless's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: Elwood Indiana
Posts: 20
no spark. Tao tao, cy50a

tao tao cy50a no spark, have changed the stator with two new ones, changed the cdi twice with new ones, 2 new coils. I have the kill switch wire cut to take it out of the equation. new plugs and wires. what have i missed? we have checked continuity to the best of our ability. it was running fine then just died. nothing dramatic. thanks in advance for anything you may have to point out...
__________________
I promise fast service no matter how long it takes!!



Login or Register to Remove Ads
  Reply With Quote
Old 08-27-2017, 05:32 PM   #2
Roscoe   Roscoe is offline
 
Join Date: Nov 2016
Location: N. of Texas and S. of Kansas
Posts: 112
test the signal output of the trigger coil at the CDI connector
test the voltage of the CDI charging coil .. at the CDI
Test the voltage delivered to the spark coil at the coil connector
Check all the wires for damage and bad wire to connector problems.
You might try a known good spark plug from a running GY6 engine.
Here ya go ... https://www.buggydepot.com/tech-cent...uide-no-spark/
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.